Det er lansert en ny versjon av Facilit FDVU appen som er tilgjengelig for mobile enheter som baserer seg på iOS eller Android. Den nye versjonen må lastes ned som en ny app. Dette gjøres ved å gå til app-butikken for din mobile enhet. Søk etter “Facilit FDVU” og installer appen som er merket med versjon 2.0. 

Appen er et utmerket verktøy for oppfølging av sjekklister, avvik og arbeidsordrer mens man er på farten. Det er enkelt å kvittere ut ferdige aktiviteter eller legge til nye aktiviteter. Avvik dokumenteres enkelt i appen ved hjelp av bilder. 

Den nye versjonen som er aktuell i dette tilfellet vises til venstre i bildet over. Funksjonaliteten knyttet til loggføring og opprettelse av oppgaver og avvik er som før. 

Det er noen flere muligheter i den nye versjonen for enklere og bedre stedsangivelse for oppgaver og avvik som opprettes. I tillegg kan man hente frem dokumenter som er knyttet til oppgaver, avvik eller arbeidsordrer.  Designet i den nye versjonen er også oppdatert og fremstår som bedre med mer brukervennlige valg.

For de som har benyttet den gamle versjonen av appen på nettbrett er det også en annen oppdatering som gjør appen enklere å bruke. Den utnytter hele skjermen til nettbrettet på en bedre måte enn den gamle versjonen gjorde. 

Kontakt oss dersom du har behov for assistanse i forbindelse med den nye versjonen av appen eller dersom du har kommentarer eller innspill til appen.

Se bilder i fra den nye versjonen av Facilit FDVU appen

Klikk på bildene for å se større versjoner av bildene.