Vi har mottatt enkelte spørsmål knyttet til funksjonen “husk meg” på innloggingssiden til Vergo. Dersom denne funksjonen benyttes så betyr ikke det at brukernavn og passord vil være ferdig utfylt neste gang man skal logge inn. Funksjonen fungerer slik at dersom man lukker nettleseren når man er innlogget i Vergo uten først å logge ut så vil man komme direkte inn i Vergo neste gang man går til innloggingssiden fdvu.net.